MANTENIR L'ESTRÉS SOTA CONTROL

2/20/2023 / General

Les responsabilitats diàries, la pressió laboral, els canvis sobtats i determinades experiències de la vida, com ara la pèrdua d’un ésser estimat, poden provocar estrès. Seguir les recomanacions següents us pot ajudar a prevenir-lo i controlar-lo:

▫️Cultiveu les vostres aficions. Reserveu una estona del dia per fer alguna cosa que us agradi i que us faci sentir bé.

▫️Cuideu les relacions personals. Mantenir contacte amb les persones de l’entorn és un element molt important per al benestar emocional de la majoria de les persones de qualsevol edat.

▫️Feu activitat física diàriament. La pràctica habitual d’activitat física disminueix l’estrès, l’ansietat i la depressió i millora la salut mental en general.

▫️Manteniu una dieta variada i equilibrada en nutrients, quantitat i freqüència. Això contribueix al bon funcionament del vostre sistema nerviós i a una bona salut emocional.

▫️Dormiu les hores necessàries per trobar-vos bé i rendir l’endemà i feu-ho en un entorn saludable. Establiu uns horaris regulars a l’hora d’anar a dormir i de llevar-vos, fins i tot durant els caps de setmana.

▫️Eviteu el consum de drogues. Les persones que prenen drogues tenen un risc més alt de patir trastorns de l’estat d’ànim, com depressió i angoixa.

Tornar al llistat