Qui som

Qui som

El Centre Sanitari Empordanès –ubicat al carrer Balmes, 1 de Figueres (Girona)– es va inaugurar el 1989 amb el Dr. Martí Sabà al capdavant, convertint-se així en el centre mèdic i de salut privat de referència de la capital de l’Alt Empordà. Un reconeixement obtingut gràcies a la qualitat assistencial, la diligència en l’atenció i gestió i, sobretot, pel tracte humà i proper de tots els i les professionals del centre.

A les nostres instal·lacions, millorades durant el 2022, oferim visites de medicina general en torns de matí i tarda, a més de comptar amb un equip d'infermeria amb experiència consolidada. També oferim una cartera d'especialistes mèdics que va en augment amb l’objectiu d’ampliar i brindar una atenció integral als nostres pacients. Tot plegat perquè, amb una atenció resolutiva, aconseguim que els nostres usuaris resolguin els problemes de salut.

Al Centre Sanitari Empordanès comptem amb servei de podologia, neurorehabilitació, nutrició, a més de les especialitats de traumatologia, reumatologia, cirurgia, urologia, geriatria i radiologia diagnòstica. Els últims mesos també s'ha implantat el servei d'atenció domiciliària.

Des d’aquest 2022 el Centre Sanitari Empordanès ha iniciat un procés de renovació que dona continuïtat a la feina desenvolupada durant més de tres dècades. La nova directora, la Dra. Anna Palou, és metge internista de la Fundació Salut Empordà (FSE).