ACOMPANYAMENT EN LA DIVERSITAT SEXOAFECTIVA I DE GÈNERE

1/4/2024 / General

L’obligatorietat d’encaixar dins de la norma és moltes vegades la causant dels malestars psicològics i emocionals de les persones que pertanyen al col·lectiu LGTBIQ+.

L’intent de la persona per encaixar en una normativitat imposada pot acabar comportant la presència de sentiments de culpa, vergonya o autorebuig per no poder adaptar-se a l’ideal normatiu.

A nivell psicològic, s’ofereix acompanyament en l’autoacceptació i l’assimilació de la pròpia identitat posant també paraules a com l’estructura social condiciona l’autoestima, la forma de percebre l’orientació sexual, la identitat i l’expressió de gènere.

🌈 La Generalitat de Catalunya ha signat un conveni amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) amb el qual els SAI poden derivar a atenció psicològica a totes aquelles persones del col·lectiu LGTBIQ+ que ho requereixin.

La derivació es realitza a un professional del COPC especialitzat en l’àmbit LGTBIQ+ i s’ofereix un seguiment psicològic de 5 sessions gratuïtes.

⚠️ Des del CSE Psicologia us oferim aquest servei. Si és del vostre interès, podeu contactar amb el SAI de la vostra zona per sol·licitar-ho:
• Si resideixes a Figueres ho pots sol·licitar a sai@figueres.org
• Si resideixes a qualsevol altra població de l’Alt Empordà ho pots sol·licitar a atenciolgtbi@altemporda.cat

 

Tornar al llistat